Kategorie szkoleń
English for Restaurants and Business Lunches
Umiejętności miękkie
Średnio zaawansowany
On-line
Zoom
Course image
Czego się dowiesz i nauczysz?
  • Jak pewnie zamawiać dania, napoje i prosić o coś przy stoliku?
  • W jaki sposób pytać o składniki, alergeny i sugerować alternatywy?
  • Jak rozmawiać z klientem lub współpracownikiem przy lunchu?
  • Jak grzecznie komentować jedzenie, prosić o rachunek?
Do kogo skierowane jest szkolenie?
  • pracowników odbywających podróże służbowe,
  • osób spotykających się z klientami lub partnerami zagranicznymi,
  • pracowników biurowych, chcących pewniej komunikować się po angielsku,
  • osób planujących prywatne podróże za granicę,
  • wszystkich osób zainteresowanych rozwijaniem swoich kompetencji.
Agenda szkolenia
Słowo od prowadzącego
Nie chodzi tylko o to, co zamówić – ale jak to zrobić z pewnością i kulturą. Pokażę Ci zwroty i strategie, które sprawią, że każde spotkanie przy stole – służbowe czy prywatne – będzie przyjemnością, a nie stresującym egzaminem z angielskiego.
Certyfikacja

Uczestnicy szkolenia otrzymują certyfikat udziału w szkoleniu.

100%
uczestników poleca szkolenia Magdalena Janikowska-Gabryel
5
średnia ocena szkoleń Magdalena Janikowska-Gabryel
Magdalena Janikowska-Gabryel
Magdalena Janikowska-Gabryel
Angielski Nie Gryzie Szkoła Językowa
Lektorka / nauczycielka języka angielskiego ogólnego i biznesowego od 2003 roku, poziomy nauczania A1-C2, właścicielka szkoły językowej Angielski Nie Gryzie (stacjonarnej i online), nauczycielka ekonomii w języku angielskim w programie matury międzynarodowej w II LO w Szczecinie. Uczenie języka angielskiego to moja pasja, a pracę zawodową opieram nie tylko na wiedzy, wykształceniu i doświadczeniu, ale również relacjach.
Czytaj więcej
Dodatkowe korzyści
Odbierz certyfikat uczestnictwa w szkoleniu
Bierz bezpłatny udział dzięki 100% dofinansowaniu
Konsultuj swoje wyzwania biznesowe z prowadzącym
Pobieraj materiały pomocnie tj. wzory i dokumenty
Odwiedź nas na
© Polska Fundacja Przedsiębiorczości
Copyright 2025 PFP